A.B.W.C.
923 foto's in 9 albums


Tijdens de vaardigheidstoetsen van het ABWC worden meerdere elementen beoordeeld: de kennis, kunde en de kwaliteit van de deelnemers. Factoren als stress en tijdsdruk wegen ook mee. De praktijksituaties worden in de vaardigheidstoetsen nagebootst door zo realistisch mogelijke scenario’s.
 
Website:
http://www.vaardigheidstoetsen.nl/
Facebook:
https://www.facebook.com/ABWCNL/
Zie ook: Fotoalbum Brandweer
 
Rheden bij ABWC Winterswijk

26-03-2022 De brandweer van Rheden nam vandaag deel aan de ABWC wedstrijden in Winterswijk. Elk jaar organiseert het ABWC door heel Nederland vaardigheidstoetsen in de klassen TS-HD, 112 en Hoofdklasse. Praktijksituaties worden nagebootst door zo realistisch mogelijke scenario’s. Daarbij leveren overige diensten als politie, ambulance en (lotus)slachtoffers een natuurlijk tegenspel. Dit maakt de vaardigheidstoetsen een uitdaging om aan deel te nemen!

92 foto's in album →
Man in brand bij brandweerwedstrijd

24-09-2016 Fotoverslag van de internationale brandweerwedstrijden die zaterdag 24 september in Dieren gespeeld werden. De Gemeentewerf in Dieren was het toneel voor de Nederlandse baan en Metaalwarenfabriek Gebr. Oost was de lokatie voor de Duitse baan. Aldaar kwam een persoon echt brandend het pand uit rennen wat toch wel even verbaasde gezichten opleverde bij de spelende teams.

246 foto's in album →
Dieren 1e in Zevenaaar !

26-09-15 Tijdens schilderwerkzaamheden bij Kamps De Wild te Zevenaar is brand ontstaan bij het afbranden van verf. Eén persoon probeerde voor de brand te vluchten, maar struikelde op de trap, viel naar beneden, en brak haar been. Op de eerste verdieping, daar waar de brand ontstaan is, bevond zich nog een tweede slachtoffer met flinke brandwonden.

45 foto's in album →
Dieren 2e bij ABWC Woudenberg

09-05-15 De vrijwillige brandweer uit Dieren is 2e geworden bij 1e ronde van de gewestelijke ABWC wedstrijden in de hoofdklasse in Woudenberg.

133 foto's in album →
Dieren 2e bij ABWC Elspeet

11-04-15 Brand op Eben-Haëzerschool in Elspeet... Gelukkig niet echt, maar een ABWC wedstrijd in Elspeet, alwaar de vrijwillige brandweer van Dieren zaterdagmorgen om 08:00 het spits afbeet.

89 foto's in album →
Brandweerwedstrijd Nijkerk LD

28-03-15 Junioren en aspiranten van de Rhedense Jeugdbrandweer streden vandaag in Nijkerk tijdens de Jeugdwedstrijden Gelderland Midden. In het scenario voor de junioren vatte een traktor vlam in de werkplaats van een bronbemalingsbedrijf op de Nijverheidsstraat. De brand was overgeslagen op een andere hal alwaar ook een slachtoffer gered moest worden.

55 foto's in album →
ABWC Oeffelt

06-09-14 Vliegtuig stort neer op kerk bij ABWC brandweerwedstrijden in Oeffelt.

61 foto's in album →
ABWC Zetten

24-05-14 Vrijwillige brandweer Dieren strijdt voor landelijke titel tijdens ABWC Zetten.

176 foto's in album →
ABWC Dieren

15-03-14 Dieren organiseert brandweer wedstrijd.

26 foto's in album →